NAŠE

USLUGE

Grafički dizajn

Vrhunski grafički dizajn identiteta, štampane i digitalne forme. Dizajn prilagođen vašim potrebama i ciljevima brenda. Priprema za štampanje i nadzor proizvodnje.

Koričenje

Postoje različiti načini povezivanja Vaših papira, ali je svima zajednička osobina velika brzina izrade. Počev od standardne i široko rasprostranjene plastične spirale, pa sve do tvrdog poveza. 

Servis

Koliko Vam se puta desilo da hitno treba da ištampate nekoliko stranica, ali štampač neće ni da bekne? Papira imate, boja se još nije potrošila, pa čemu je problem? Vrijeme je za servis!

Digitalna štampa

Digitalna štampa je namjenjena korisnicima koji štampaju male tiraže a u kratkom vremenskom roku. Sama tehnologija digitalne štampe omogućava da Vaše ideje i želje budu odštampane brzo i kvalitetno.

Offset štampa

85% štampanih proizvoda širom planete štampa se u ofset štampi, zbog kvaliteta, efikasnosti i brze izrade proizvoda kao i mogućnosti izrade velikog tiraža i obima posla.

Sito štampa i suvi žig

Uz pomoć sito štampe moguće je ostaviti otisak na skoro svim vrstama materijala i ravnim površinama. Primenjiva je za štampu na keramičkim, drvenim, plastičnim, metalnim i staklenim površinama.

Imate upit za nas?

Pošaljite nam email i potrudićemo se da Vam odgovorimo u što kraćem vremenskom roku