Dobro došli u Primaprom

O NamaPROIZVODNO, USLUŽNO, PROMETNO I EXPORT-IMPORT PREDUZEĆE

PRIMAPROM D.O.O. BANJA LUKA

Grafička radnja, pod imenom PRIMAPROM, registrovana je u martu 1990. godine, a u januaru 1992. godine je preregistrovana u Proizvodno, uslužno, prometno, i export- import preduzeće.

Štampa i promet kancelarijskim materijalom bili su osnovna djelatnost u prvim godinama po osnivanju, da bi se sa razvojem preduzeće širilo i na usluge servisiranja i distribucije biro, komunikacione kao i računarske opreme.
Lepezu aktivnosti upotpunili smo izradom ekskluzivnih, promotivnih i poklon artikala od kože, drveta i ostalih prirodnih materijala sa izradom logotipa poručioca i time zaokružili narasle potrebe naših kupaca u savremenom poslovanju.
Konačno 2007. godine, preduzeće smo proširili novom djelatnošću koja izlazi iz okvira dotadašnjeg djelovanja i osnovali poslovnu jedinicu u Mlinskoj Rijeci, koju čini turističko, ugostiteljsko rekreativni centar, sa sadržajima koji su posebna, pomalo bajkovita priča.

Zadovoljni klijenti

Asortiman

Licence

Usluge koje nudimoŠtampanje prepustite nama

Štamparija Primaprom dugi niz godina funkcioniše kao samostalna jedinica koja konstantno raste i razvija kadar koji je spreman da odgovori važnim zahtjevima tržišta. Sektor proizvodnje je standardizovan ISO 9001:2008 standardima i kao takav konkuriše svim velikim štamparijama u regiji.
  • Grafički dizajn 100% 100%
  • Digitalna štampa 100% 100%
  • Offset štampa 100% 100%
  • Sito štampa 100% 100%

NAŠE PREDNOSTIZašto izabrati nas

Proizvodi koji prolaze kroz naš mašinski park sa pečatom dorade su samo odraz našeg kvaliteta i vrijednog rada. Kvalitetom i brzinom isporuke naših proizvoda ozbiljan smo dio tržišta.

Kvalitet

Za razliku od većine štamparija koje se bave masovnom proizvodnjom, kod nas možete nabaviti i ručno izrađene, jedinstvene i luksuzne proizvode. Izuzetna kvaliteta uz konkurentne cijene glavni su razlog poslovanja s nama.

Kratki rokovi

Mi cijenimo Vaše vrijeme. Jer, vrijeme je novac. Svakom projektu pristupamo pojedinačno, nudeći najisplativiju opciju prema Vašim zahtjevima u što kraćem vremenskom roku.

Tradicija

Više od 30 godina smo prisutni na trzištu i svojim marljivim radom i zalaganjem smo izgradili svojevrstan brend koji je postao prepoznatljiv kako za grad Banjaluku tako i za cijeli region.

Standardi

Predanim radom, visokim stepenom odgovornosti i prvenstveno zadovoljenjem očekivanja naših klijenata, postali smo primjer odličnog poslovanja i postavili visoke standarde u oblasti našeg poslovanja.

Referentna

Lista