Koričenje

Vrste koričenja

Potrebno vam je kvalitetno koričenje seminarkog i diplomskog rada, ili ipak štampanje i spiralno koričenje knjige? Mi posjedujemo iskustvo i kvalitetu svih vrsta koričenja.

Koričenje plastičnom spiralom

Brzina i lakoća izrade, mogućnost lakog i brzog raskoričavanja i ponovnog koričenja istog materijala korišćenjem istih korica i spirale, dopadljiv izgled predstavljaju osnovne prednosti ovakvog povezivanja.

Koričenje žičanom spiralom

Ovo je jedini način povezivanja koji omogućava rotaciju ukoričenog materijala skoro za punih 360 stepeni, i tako maksimalno olakšava čitanje odnosno svakodnevnu upotrebu ovako povezanih dokumenata.

Koričenje pravom spiralom (American style)

Profesionalni izgled, veoma nalik onom koji se dobije mekim povezom, ali za razliku od mekog poveza lako se lista. Povez koji svakom preporučujemo za sve vrste primjene, kod materijala kod kojih je debljina knjižnog bloka maksimum 10 mm .

Meki povez

Meki povez je jedan od najekonomičnijih načina povezivanja, namjenjen prvenstveno povezivanju brošura kao i knjiga sa mekim koricama. U suštini, ljepak se rastapa zagrijavanjem i nanosi na bočnu ivicu knjige – riknu, za koju se ljepi korica.

Tvrdi povez

Namjenjen prvenstveno koričenju diplomskih radova, magistarskih i doktorskih disertacija, važnih Ugovora kao i koričenju projektne dokumentacije. Za razliku od klasičnog tvrdog poveza, ovdje se ne vrši nikakvo ljepljenje niti prošivanje.

Imate li upit za nas?

051 420 – 120

info@primaprom.com

Pošalji upit